O metoda de purtat blugi de dama cu talie inalta

Blugii de dama cu talie inalta ar fi putut parea ca un moft la inceput, dar sunt aici pentru a ramane. Este important sa stiti cum sa purtati cu brio acest aspect, astfel incat sa puteti tine pasul cu cele mai recente tendinte. Daca doriti sa stiti cum sa purtati blugi skinny in timpul zilei, imbracati-va pentru a va flata silueta, trebuie doar sa urmati acesti pasi simpli.

Alegeti-va culoarea. Blugi luminoase si modele puternice vor aduce mai multa atentie la picioare si tinuta, asa ca ar trebui sa poarte pe cei daca doriti un aspect mai distractiv. Dar, daca doriti blugi de dama cu talie inalta, skinny pentru  a va face de fapt, sa aratati mai slabe, alegeti o culoare mai inchisa solida.

Cusaturile si buzunarele mari peste turul blugilor pot face, de asemenea, fundul tau sa para mai mic.

Daca doriti sa va imbracati cu blugi skinny sau sa le purtati la locul de munca, puteti alege o culoare denim negru sau de culoare inchisa.

Alegeti blugi care nu sunt prea largi sau prea stramt. Blugi sunt realizati din denim, care nu este la fel de flexibil ca si alte materiale. Daca doriti ca blugii sa se intinda un pic, ar trebui sa alegeti o pereche care este un denim si spandex amestec. Spandexul din blugi va va permite sa se aplece si pentru a muta mai usor si pot purta blugi mai confortabil.

Asigurati-va ca blugii sunt suficient de largi pentru a va deplasa in jur si indoiti in jos confortabil, dar nu atat de slab incat acestea sa stea bine la coapse si solduri. Ei ar trebui sa fie in mod rezonabil stransi.

Blugi de dama cu talie inalta cu nasturi trebuie sa ajunga pana la nivelul buricului. Incercati pe diferite stiluri pentru a descoperi care stilul este cel mai confortabil si magulitor pentru dumneavoastra. Daca aveti o talie mai groasa, nu alegeti blugi care sunt prea stransi in mijlocul taliei si veti fi o victima a varfului briosa. Asigurati-va ca incercati o serie de propuneri de blugi.

, , , , ,
Articolul anterior
Ce pantofi purtam la blugi de dama stramti
Articolul următor
3 tinute cu blugi de dama rupti

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu